2010-10-10
 11:34:05

Jävla huvudvärk

Trots att det var Håkans natt och att jag fick sovmorgon sitter jag här med världens huvudvärk och mår illa.. fy fan.. Känns trist när det är söndag med, vill ju göra en massa med min familj.

Jaja..

Allmänt / 0 kommentarer / Kommentera här!

2010-10-05
 10:55:27

tråkig natt

Anton vaknade igår när vi gick och la oss och jag ångrade att jag inte hade gått och lagt mig tidigare. Vi var vakna till två inatt och sen vid sextiden började Anton böka i sin säng, men som tur var somnade han om och så sov vi till sju. Nu väntar jag bara på att få gå och lägga mig igen.. är sjukt trött..

Anton äter lunch nu, potatis, morötter och kyckling. Alldeles själv äter han, min stora kille! Visserligen med händerna och mat överallt, men ändå.

Jag blir så ledsen när det är dåliga nätter, jag är så trött, är ju uppe tidigt och håller igång hela dagarna. Jag har inget tålamod alls och det slutar med att jag blir arg på Anton.. Stackarn! Jag inser ju i vaket tillstånd att han inte är vaken utan anledning, men på natten tror jag att det är för att reta mig. Jag blir arg, sen ´får jag dåligt samvete och sen blir jag ledsen... Usch, är verkligen ingen bra mamma på nätterna..

Får försöka kompensera för det under dagen, med massa lek!


Trött mamma..
Allmänt / 0 kommentarer / Kommentera här!