2010-08-31
 08:10:25

Visning idag.

Idag, äntligen ska vi får gå och kolla på lägenheten. Lägenheten som jag säkert kommer bli helt kär i och flytta in i på en gång i mina tankar, men också lägenheten vi inte kommer få.. Pratade med Familjebostäder och de hade bjudit in 9 till visning och vi var inte först i kön.. Men tjena, 9 på visning, vad tänkte dom då?!

Ändå hoppas jag så mycket att vi får den. Vill så gärna flytta härifrån, ge Anton ett eget rum, få ett ordentligt kök, ett riktigt sovrum.. men vågar inte hoppas.
Allmänt / 0 kommentarer / Kommentera här!

2010-08-28
 17:26:56

Nu kör vi, see you at Munhålan!

Allmänt / 0 kommentarer / Kommentera här!

2010-08-27
 08:06:18

Hua!

Jag undrar hur länge min kära son tänker vakna så här tidigt. Hela veckan har han vaknat runt 5, undantaget igår, då vaknade han halv 5. Jag tycker inte att det känns helt ok.. Jag blir helt knäpp i huvudet av det, orkar ingenting på dagarna och blir helt deppig. Och det ska jag säga, den som får ta skiten är min älskade sambo.

Nu är det bara en dag kvar till festen, känns inte som om nåt är färdigt.. Allt ändras bara fram och tillbaka hela tiden. Men jag tror nog att det blir lyckat ändå. Ska fortsätta planeringen under dagen och i em får vi börja med maten. Ska även försöka ta mig ut på en promenad idag, känns som om jag behlver lite frisk luft och Anton ska få gunga och krypa runt på lekparken!

Allmänt / 0 kommentarer / Kommentera här!

2010-08-26
 16:16:43

Klänning - Check!

Anton pratar!! HAn väckte mig imorses, halv 5, genom att visa mig sin filt och upprepa "titta"! Så sött! Under dagen har han sagt det flera gånger. Helt sjukt, han pratar!

Var en sväng på torget nyss, var ju tvungen att hitta mig en klänning tills på lördag. Och det gjorde jag, en från h&m, orkar inte lägga in bild nu, visar senare kanske.

Får skicka iväg Håkan och Martin till affären sen, för att handla resten till festen. Jag är alldeles för seg för att orka, dessutom kommer jag stressa eftersom Sofie kommer hit sen.

Allmänt / 0 kommentarer / Kommentera här!

2010-08-25
 15:59:44

Seg!

 Har vart iväg och shoppat inför festen, hittade massa bra. Billigt på ÖB med! :) Nu är vi hemma och mellanlandar, vid 5 ska jag hämta nyckeln till festlokalen, sen in till stan och träffa sötis-Angelica.

Fyndade även lite på Coop, två långärmade t-shirt till Anton
                                                                                                                



och en fin vit tvålpump till vårt badrum!

                                                                                        
Allmänt / 0 kommentarer / Kommentera här!

2010-08-25
 09:16:48

Min fina unge! <3

                                      



 

 

    

 









Allmänt / 0 kommentarer / Kommentera här!

2010-08-25
 09:09:53

Nu kör vi!

Japp, nu kör jag igång. Är inte riktigt nöjd med designen, men får nöja mig så länge, eftersom det är svårt att hitta tiden att få sitta och pilla i lugn och ro.

Just nu väntar jag på att min kära son ska somna, så jag får möjlighet att sova in lite av nattens sömn. Håkan sover fortfarande, vilket inte direkt är rättvist, men jag kan ju inte väcka honom.. eller?!!
Allmänt / 0 kommentarer / Kommentera här!