2010-09-30
 16:12:53

tävling

Tävlar om ytterligare en åkpåsen, denna gång hos Prinsessans dagbok. Vinnaren dras idag, så skynda, skynda att tävla!

Även denna gån gär åkpåsen från fina The Buppa Brand.

Hoppas, hoppas, hoppas, jag vill verkligen ha den här åkpåsen!
Allmänt / 0 kommentarer / Kommentera här!

2010-09-30
 12:16:47

Förkylt

Min stackars lilla bebis är förkyld.. Inte så där mycket eller ens så att han tycker det verkar vara så värst jobbigt dagtid. Men oj, nätterna är inte roliga.. Han vaknar väl av att han är tätt, kan ju inte vara lätt att andas med näsan täppt av snor och munnen täppt av napp.. så han väcker sig själv, sen väcker han mamma, sen väcker han pappa.. Han vägrar somna om, han bara ligger och bökar och vänder och vrider och till slut ger jag upp. Då går vi upp och myser framför tv:n istället.. I förrgår vaknade han vid 23 och var vaken till strax efter ett, det tyckte jag var jobbigt.. Inat vaknade han vid halv ett och var vaken till strax innan tre.. hujeda mig.

Jag förstår inte riktigt det med bebisar, att de redan har en sensor i kroppen som skriker "SOMNA INTE, DET ÄR FARLIGT!" Så är det ju varje gång det är dags att sova, alla knep är tillåtna för att inte somna. Ok, nu är han visserligen förkyld, och jag förstår att han inte känner sig helt hundra.. men ändå!

Inatt låg han helt stilla och mös med mig, vi kollade tv, klappade i handen, klappade huvudet, buffade rumpan och så somnade han i 2 minuter, sen kom han på sig själv i sömnen typ, "herregud jag sover ju! sluta genast upp med det!" När han tillslut var så trött att han faktiskt slappnade av helt och tillät sig somna så var det ju andra faktorer som störde:

1. Bebis har somnat, mamma ska försiktigt bära in han i sovrummet, varpå hon kliver på nalle som brister ut i sång. Bebis verkar sova vidare, in i sovrummet, nalle utbrister "Jag älskar dig!", bebis vaknar.

2. Bebis har nästan somnat, bär in han i sovrummet, lägger han mellan mig och pappa, tänker att han ska somna in djupt av värme och mys delux. Pappa drar värsta snarkningen, bebis vaknar, sätter sig upp på knä och börjar hoppa och skratta.

3. Bebis har somnat, bär in bebis till sin säng, bebis sover, värsta smällen utanför fönstret, bebis rör sig oroligt, bebis sätter sig uppå, välter över och somnar om!






Glad sötnos efter förmiddagsluren! (Hans underläpp är inte så stor som den ser ut, utan det är tungan som sticker ut!)
Allmänt / 1 kommentarer / Kommentera här!

2010-09-23
 20:17:21

The Buppa Brand

Nu när jag är med och tävlar om The Buppa Brand´s åkpåse White Circle i tre olika tävlingar, så hoppas jag verkligen att jag vinner en. Om jag inte vinner en i någon av tävlingarna, så har jag bestämt mig för att köpa en. Jag tycker de är så fina och jag tror faktiskt att vi måste ha en. Så inte mitt lilla hjärtegryn fryser i vinter!

I love this one!!

Annars kollar vi på Idol och försöker få Anton att somna själv. Vissa kvällar går det jäätebra, andra som denna inte alls, utan bara gråt. Jobbigt för mitt hjärta..
Allmänt / 0 kommentarer / Kommentera här!

2010-09-22
 15:45:27

Tävling hos Sriwanna.se

Är med och tävlar om ytterliggare en åkpåse, fast denna gången hos Sriwanna. Jag vill fortfarande vinna den svarta med vita ringar, eftersom det skulle passa bäst till vår röda vagn! Nu håller vi tummarna ännu en gång!

Allmänt / 0 kommentarer / Kommentera här!

2010-09-18
 09:49:10

Tävling hos Muppsan



The Buppa Brand

"Jag är med och tävlar om TRE stycken valfria vinter
åkpåsar från The Buppa BrandMuppsan´s blogg"
~~~~

Håller verkligen tummarna för att jag vinner! Vore perfekt eftersom vi inte har någon åkpåse till Anton än. Förra vintern hade vi en gammal från när jag var liten, men den passar bara till liggdelen. Tävla du med, men bara om du vinner åt mig! Haha!
Allmänt / 0 kommentarer / Kommentera här!

2010-09-16
 08:15:36

Sovmorgon

Efter en jobbig kväll med tre kaskadspyor från min käre son, så överraskade han med en lugn natt och en sovmorgon ända till 7.30. Dock var jag så rädd att han skulle spy i sömnen och kvävas av sina egna spyor, så det blev inte mycket till sömn för min del ändå.. Som tur är verkar hjärtat mitt må bra idag iaf.

Häromdagen fick Anton äta lunch alldeles själv. Jag gav han en sked och en skål med mat. Och han fattade principen, ner med skeden, skopa upp mat, in i munnen! Mycket hamnade ju utanför, men ändå!! :)

Ris, kycklin och broccoli.

Anton har missuppfattat grejen med sin gåvagn också, han tror att det är han som ska ut och åka vagn eller nåt..



Och så måste jag visa en bild på Anton när han gungar i sina regnkläder! :)

Min fina älskade Anton!
Allmänt / 0 kommentarer / Kommentera här!

2010-09-12
 20:59:07

Ny matta!

Blev en liten tur till Ikea idag pch äntligen har fått köpt en ny matta! Är helt kär i den, den är så fin! Har haft samma matta i flera år och jag har vart så trött på den, fläckig och trasig. Har känt länge att den har gjort sitt, men inte hittat nån bra ersättare. Har docj inte hjärta att kasta den, den köpte nämligen Håkan på vår andra dejt. Haha, andra dejt på Ikea! :) Lägger ut en bild imorgon!
Allmänt / 0 kommentarer / Kommentera här!

2010-09-11
 08:44:57

Äntligen!


Nu går jag och lägger mig igen!
Allmänt / 0 kommentarer / Kommentera här!

2010-09-10
 14:54:55

Sötnos!

Anton är lite småförkyld, vilket jag antar gör honom lite hängigare och tröttare än vanligt. Så här somnade han, hängandes, för 1 1/2 timme sen och han sover än. Gött!


Älskade, älskade Anton!
Allmänt / 2 kommentarer / Kommentera här!

2010-09-10
 14:29:15

Äntligen bilder!

Här är mina fynd:


Svart overall till längre fram i vinter. Kostade 299 kr, vilket jag tycker är alldeles lagon med tanke på att det inte är alltför avancerade lekar vi kommer leka denna vintern! Den är lite stor än, (strl 80) men blir nog bra till vintern.


Regnställ i strl 74/80, 149 kr. Perfekt att ha de dagar de regnat eller regnar lite, så vi ändå kan vara ute och leka! Lite för stort men sitter ändå helt ok. Byxorna är av hängslemodell så de går att dra åt bra så de inte hänger nere vid knäna.


Bluffpolo för en tjuga och vantar för typ 35 kr. Riktiga fynd. Nu slipper han bli kall om halsen och blöt om de små fingrarna!

Så, nu kan hösten komma, vi är förberedda!

Allmänt / 1 kommentarer / Kommentera här!

2010-09-09
 22:14:48

Tröttare än tröttast

Hade planer på att bara duscha och sen gå och lägga mig. Sen kom jag på att jag ville kolla alla bloggar med och nu sitter jag här, 40  minuter senare.. Tar alltid så mycket längre tid än vad man tror att ta sig i säng. Alla de små "måste" och "ska bara" blir till timmar. Iaf för mig.

Trött är jag med, var uppe sent igår med, kollade på Kungarna av Tylösand.. haha. vilket sjukt program! Fattar inte hur man kan vräka ut sig så och bete sig så å tv. Jag kände mig 100 år gammal! :)

Imorgon är planen att ta kort på mina fynd, träffa Becca och Olli och leka en massa.

Nu borde jag lägga mig, ska bara..

Allmänt / 1 kommentarer / Kommentera här!

2010-09-07
 20:39:34

Inga bilder

Lovade bilder på mina Ullared-fynd, men har jag inte orkat. Vet inte vad det är, men på sistone har jag vart så jäkla seg och trött. Spelar ingen roll hur mycket jag sover, vaknar ändå upp och känner mig som ett vrak, går runt i en dimma hela dagen och har knappt ork till min kära son. Hoppas det reder upp sig snart.

Köpte iaf en del till Anton, en overall, ett regn-set, en bluffpolo och 3 par vantar. Han fick även nya leksaker till badet och en bultbräda från Brio. Gissar väl på att overallen inte är den allra bästa, men med tanke på att vi är ute och leker en gång om dag och inte några jättelånga stunder, så duger den säkert alldeles utmärkt den här vintern!

Ni får en gammal bild på mig och min fina istället:

Allmänt / 5 kommentarer / Kommentera här!

2010-09-06
 20:42:06

Martin är här


Martin är här och degar i soffan som vanligt.
Allmänt / 0 kommentarer / Kommentera här!

2010-09-05
 08:11:43

Ullared idag!

Ja, idag bär det av till Ullared. Ska som sagt dit för att kolla på lite höstkläder till lilleman. Lilleman själv får däremot stanna hemma med farmor och farfar, vilket han säkert tycker är 1000 gånger roligare.

Vill gärna försöka hinna förbi Sofie i em med, i deras nya lägenhet, som även har plats för lilla bebisen!

Uppdaterar med mina fynd ikväll!
Allmänt / 0 kommentarer / Kommentera här!

2010-09-03
 21:27:16

Skoja eller?!!

Jag hade skrivit ett svinlångt "lär-känna-mig-inlägg", men när jag skulle publicera hamnade jag på blogg.se förstasida.. >Hela inlägget borta!!


AHhh!


Bilden som skulle avsluta det fina låånga inlägget, den kan jag ju bjussa på iaf!
Allmänt / 1 kommentarer / Kommentera här!

2010-09-03
 18:59:15

Trött och go!

Dagen har spenderats i sällskap med fina Becca och Olli! Vi är så glada över att de är hemma om dagarna igen, våra fina vänner! Vi började med lunch på Subway, sen gott kaffe hos Johanna, bus och lek på Beccas gård, sen gick vi sakteliga hemåt. En toppendag helt enkelt!

Bestämde att vi åker till Ullared på söndag, måste köpa lite nytt inför hösten till Anton, tex överdragsbyxor, så vi kan vara ute även om det regnat. Vantar och mössor och en overall med. Olli behöver nytt inför dagisstarten.

Nu börjar Anton bli riktigt trött, blir en del gnäll när saker och ting inte går som han vill..! :) Jag är också seg och trött, längtar efter myskväll för mig själv. (Håkan är ju ute med jobbet för att fira av en kollega). Tända ljus, tv och chips!


Så här go är min bebis nu, när eksemen läkt! ;)

Allmänt / 0 kommentarer / Kommentera här!

2010-09-03
 06:21:53

Tidig morgon

Ja, hua.. nu får Anton sluta upp  med att vakna tidigt. Hela förra veckan vaknade han halv 5-5. Denna veckan har han sovit till 6-halv sju, vilket känts som sovmorgon typ. Men idag vaknade han halv 6! Jag orkar inte! Varför kan han inte bara sova till 8? Det vore sovmorgon för mig. Eller att få sova i ett streck till 7, ja, 7, jag nöjer mig med 7..

Lille, lille Anton, somna om nu!
Allmänt / 0 kommentarer / Kommentera här!

2010-09-02
 14:59:52

Tävling med Sandra



Jag tävlar om en valfri filt från pledd.net hos Sandra
Var med och tävla här du också!


Nu har du chansen att vinna en valfri filt från Pledd.net upp till ett värde av 699 kr + frakt.
Pledd.net har dessutom personliga filtar där man kan få barnets namn, födelsevikt osv. ifyllt. Perfekt till dig som precis fått en liten, väntar barn, till dop eller varför inte ge bort som gåva.

Det enda du behöver göra är att gå in på pledd.net och välja ut en filt som du helst hade velat ha. Är det med tryck, skriv i så fall barnets namn och den text du önskar ha med. Det kan vara följade
  • barnets namn
  • födelsedatum
  • födelsetimma
  • vikt
  • höjd
  • dedikation (”Från Gudmor”, ”Från Mormor och Morfar”, eller annan godtycklig text.)
Kopiera sedan bilden och texten och publicera i din blogg. Om du inte har någon blogg kan du tipsa minst 5 stycken vänner via mail och skicka kopian till mig på [email protected]
Glöm inte email eller bloggadress!

Tävlingen avslutas den 20e september kl 17.00
Tusen tack till www.Pledd.net och som sponsrat till denna tävling!

Jag är såklart med och tävlar! Jag vill vinna PLEDD HIPIS till min vän Sanna, som om några veckor får sin efterlängtade lilla bebis. Denna filt passar bra då de inte vet om det är en liten pojke eller flicka som tittar ut!
Allmänt / 0 kommentarer / Kommentera här!

2010-09-02
 14:43:35

Utomhus?

Japp, idag var vi på lekparken, till Antons stora förtjusning! Han har gungat, (mycket poppis!), krupit runt, flörtat med en lite äldre kille, åkt rutschkana, käkat gräs, käkat sand. Huuur kul som helst, framförallt för en trött mamma, som måste krypa efter och hålla koll på vad som stoppas i munnen!



I måndags var vi hos läkaren med Anton, han har ju haft stora utslag på hela kroppen, framförallt rygg och under hakan. Han har även vart väldigt hård i magen. Läkaren trodde på mjölkallergi, så nu måste vi köra på mjölkfri kost i två veckor för att se om det blir nån förbättring. (De tog prover med, men inte alltid de ger utslag.) Och kan ni gissa vad?! Anton är redan mycket bättre! Utslagen, som läkaren sa var eksem, är nästan helt borta, tom det envisa dreggeleksemet under hakan har läkt och han har bajsat utan problem varje dag sen i måndags! Hekt sjukt om det skulle vara så enkelt! Jobbigt för liten, men som jag förstått det, så växer de flesta barn ifrån allergin innan de fyllt 3. Får se vad läkaren säger på återbesöket.

Resten av dagen komemr spenderas hemma hos min fina vän Jocelyn, men min andra fina vän Sofie! ¨å när Antion vaknat packar vi ihop våra grejer och åker till Olskroken!
Allmänt / 0 kommentarer / Kommentera här!

2010-09-01
 22:01:16

Tävling!

Kolla in tävlingen på Evelinas blogg. Jag är med och tävlar såklart. Skulle gärna vinna den fina ABC-namntavlan till Antons framtida rum.

Denna och många fler, fina tavlor finns hos StudioNele.

Allmänt / 0 kommentarer / Kommentera här!