2010-09-02
 14:43:35

Utomhus?

Japp, idag var vi på lekparken, till Antons stora förtjusning! Han har gungat, (mycket poppis!), krupit runt, flörtat med en lite äldre kille, åkt rutschkana, käkat gräs, käkat sand. Huuur kul som helst, framförallt för en trött mamma, som måste krypa efter och hålla koll på vad som stoppas i munnen!



I måndags var vi hos läkaren med Anton, han har ju haft stora utslag på hela kroppen, framförallt rygg och under hakan. Han har även vart väldigt hård i magen. Läkaren trodde på mjölkallergi, så nu måste vi köra på mjölkfri kost i två veckor för att se om det blir nån förbättring. (De tog prover med, men inte alltid de ger utslag.) Och kan ni gissa vad?! Anton är redan mycket bättre! Utslagen, som läkaren sa var eksem, är nästan helt borta, tom det envisa dreggeleksemet under hakan har läkt och han har bajsat utan problem varje dag sen i måndags! Hekt sjukt om det skulle vara så enkelt! Jobbigt för liten, men som jag förstått det, så växer de flesta barn ifrån allergin innan de fyllt 3. Får se vad läkaren säger på återbesöket.

Resten av dagen komemr spenderas hemma hos min fina vän Jocelyn, men min andra fina vän Sofie! ¨å när Antion vaknat packar vi ihop våra grejer och åker till Olskroken!
Allmänt / 0 kommentarer



KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: